یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۷

در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی گلشن مطرح شد؛

توسعه فرهنگ کتابخوانی با تکمیل کتابخانه عمومی گلشن

انجمن گلشن-سراوان

اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان گلشن با بررسی مسائل و مشکلات حوزه کتاب و کتابخوانی و با حضور اعضا در فرمانداری این شهرستان برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان سیستان و بلوچستان، اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان گلشن، با حضور محمد ظاهر رئیسی؛ فرماندار، خسرو دلاوری؛ شهردار جالق، علما و معتمدین در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

محمد ظاهر رئیسی؛ فرماندار گلشن با تاکید بر ضرورت تکمیل کتابخانه شهرستان که مرحله اسکلت آن به پایان رسیده است، گفت: ضروری است تا پیگیری‌های لازم از طریق راه و شهرسازی استان برای تکمیل عملیات اجرایی این پروژه انجام شود.

مولوی مجیب الرحمن رئیسی؛ امام جمعه و مدیر حوزه علمیه گلشن نیز در این جلسه برگزاری مسابقات کتابخوانی در مدارس با هدف ترویج فرهنگ مطالعه در میان دانش‌آموزان و بهره‌گیری از ظرفیت مساجد شهرستان برای راه‌اندازی کتابخانه‌های محلی و تسهیل دسترسی مردم به منابع مطالعاتی، را ضروری دانستند.

الهداد رئیسی؛ رئیس شورای اسلامی شهرستان، تهیه و تأمین کتاب‌های کمک‌درسی موردنیاز دانش‌آموزان را با هدف حمایت از تحصیل و ارتقای سطح آموزشی آنان را ضروری دانست.

حکیم داد حسین بر؛ سرپرست اداره کتابخانه‌های عمومی گلشن، نیز بر ضرورت تعامل و همکاری مجموعه‌های فرهنگی، آموزشی و اجرایی برای رفع کمبودهای موجود، توسعه زیرساخت‌های کتابخانه‌ای و نهادینه‌کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی در شهرستان گلشن تأکید کرد.

در این نشست، ضمن بررسی وضعیت زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان و ضرورت فراهم‌کردن دسترسی آسان‌تر شهروندان، به‌ویژه دانش‌آموزان، به کتاب و منابع مطالعاتی، راهکارهای تقویت فرهنگ مطالعه و رفع کمبودهای موجود بحث و تبادل نظر شد.